top of page

Om Heidi

Jeg hedder Heidi Esbensen, jeg er gift med Brian, sammen har vi 2 piger. Vi fik vores første hund i 1997. Det var en Nova Scotia Duck Tolling Retriever,  ved navn Oliver. I 2007 måtte vi sige farvel til Oliver, men hurtigt efter kom Genie til og kort efter Tumle. Og det var her, da Tumle kom til, at min interesse for hundetræning startede.

Tumle var min første "egen" hund, og han var lidt min prøveklud. Med ham voksede min interesse for lydigheden og klikkertræningen. Men Tumle begyndte jeg at gå til prøver i DKKs lydighedsprogram, og sammen blev vi lydighedschampions. Efter Tumle er der kommet flere tollere til, og pt. har vi 1 toller Kida og Zero som er en Border Collie.

 

Størstedelen af min tid går til aktiviteter med hundene. Enten undervisning af andres eller træning af mine egne. I weekenderne er jeg ofte afsted enten på træningsweekender, prøver eller udstillinger.

Omkring 2010 begyndte jeg at lege med tanken om at uddanne mig til instruktør, ikke så meget for at undervise andre, men mest for at få en større viden og for selv at blive en bedre hundefører. 
I 2013 tog jeg springet og startede på Hund & Trænings Instruktøruddannelse og i december 2014 blev jeg færdig uddannet.
Kort efter jeg afsluttede min uddannelse, blev jeg ansat som instruktør hos Hund & Træning, hvor jeg var ansat frem til Juli 2016. I Maj 2016 valgte jeg at starte for mig selv om underviser nu under navnet Heidi E. Hundesport.

I Maj 2017 blev jeg færdiguddannet rallyinstruktør hos Hund & Træning.

 

Jeg har gennem min 1½ -årig uddannelse hos Hund & Træning fået et solidt teoretisk grundlag og praktiske kompetencer på et høj fagligt niveau indenfor klikkertræning, formidling og læringsteorier, som jeg nu anvender både til undervisning af andre og til træning af mine egne hunde.

Uddannelser og kurser

Uddannelser

 * 2014 - Eksamineret Instruktør Hund & Trænning

 * 2017 - Eksamineret RallyInstruktør Hund & Træning

Kurser og Fordrag

*2018 - Lydighedskursus ved Valentina Bali

*2018 - Int. Obedience Boot Camp ved Valentina Bali - emanuel hetych - Pekka Korri 

Heidi E. 

Hundesport

By Heidi Esbensen

heidi.e.kontakt@gmail.com

bottom of page